Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX BB WHITE~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Mortar impermeabil de culoare alba

• Realizeaza o pelicula impermeabila de culoare alba fara efluorescente
• Pentru beton, zidarie sau tencuiala
• Adecvat in mod special pentru structuri purtatoare de apa potabila1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX BB WHITE este un material pe baza de ciment, gata preparat, ce
realizeaza o membrana impermeabila fara efluorescente pe baza de ciment Portland cu proprietati hidrofobice, rezistenta la apa si umiditate.

2. DOMENII DE APLICARE - VANDEX BB WHITE se aplica pe suprafete de beton, zidarie sau tencuiala, care trebuie etansate si protejate impotriva actiunii apei si umiditatii. Datorita culorii sale specifice (alb) este utilizat in principal pentru suprafetele expuse la imersie in apa, de exemplu la rezervoare de apa potabila.

3. PROPRIETATI - Datorita compozitiei sale pe baza de ciment, nisip fin de cuart cu granulometrie controlata si ingrediente chimice de natura anorganica, VANDEX BB WHITE este impermeabil. Poate fi uitlizat la presiune pozitiva sau negative de apa si este avizat pentru contactul cu apa potabila. Aderenta initiala si finala a produsului VANDEX BB WHITE este excelenta, fiind adecvat aplicarii atat pe suprafete orizontale cat si verticale. Este un material durabil, rezistent la inghet si la temperaturi ridicate, dupa intarire, fiind insa permeabil la vaporii de apa.

4. PREGATIREA SUPRAFETEI - Suportul ce urmeaza a fi etansat trebuie sa fie sanatos structural si relativ nivelat, iar suprafata sa nu prezinte cavitati, bavuri sau fisuri. Bitumul, uleiurile, grasimile sau resturile de vopsea trebuie indepartate prin mijloace corespunzatoare. Laptele de ciment si betonul deteriorat trebuie indepartat prin buciardare sau sablare. Suportul trebuie bine preumezit si usor umed in momentul aplicarii.

5. PREPARAREA - Se toarna 25 kg de Vandex BB WHITE intr-un recipient curat, se adauga 5 – 5,5 litri de apa pentru aplicarea prin pensulare, respectiv 6,0 – 7,0 litri de apa pentru aplicarea prin pulverizare, si se amesteca timp de cel putin 3 minute cu un mixer mecanic.

6. APLICAREA - VANDEX BB WHITE poate fi aplicat cu o pensula de tencuiala, fier de glet sau cu echipament de pulverizare. Peliculele ce necesita peste 4 kg/m2 trebuie aplicate in unul sau doua cicluri de lucru. Aplicati stratul al doilea peste primul strat inca “crud”. A nu se aplica la temperaturi sub + 50 C sau pe un suport inghetat. Pe durata intaririi asigurati o protectie corespunzatoare impotriva conditiilor meteo extreme.

7. CONSUM - 6 kg/m2

8. MOD DE AMBALARE - Saci de hartie, dublati la interior cu folie de polietilena, de 25 kg.

9. DEPOZITARE - Daca se depoziteaza in spatii inchise si uscate, in ambalajul original nedesfacut, garantia produsului este de 12 luni.

10. DATE TEHNICE
Aspect Pulbere
Culoare Alba
Densitate bruta 1,3 kg/l
Timp de intarire 3 - 4 ore
Rezistenta la compresiune 32,2 N/mm2 la 28 de zile,
in aer la 20° C / 65% umiditate relativa
Rezitenta la incovoiere 6 N/mm2 la 28 de zile,
in aer la 20° C / 65% umiditate relativa
Modul de elasticitate 1.99 x 104 N/mm2
Toate datele reprezinta valori medii obtinute in urma mai multor teste, in conditii de laborator. In practica curenta, variatiile de temperatura, umiditatea, porozitatea suportului pot afecta aceste valori.


11. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX BB WHITE contine ciment. Irita pielea si ochii. Poate cauza alergii la contactul cu pielea. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu pielea si ochii spalati imediat cu multa apa si apelati la servicii medicale. Purtati manusi de protectie corespunzatoare. Pentru informatii suplimentare consultati fisa de securitate a materialului.firma vanzare vandex, firme vanzari vandex, pret vandex, preturi vandex, material vandex, materiale vandex, izolatii vandex, izolatie vandex, ciment osmotic vandex, cimenturi osmotice vandex
eXTReMe Tracker