Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX UNIMORTAR 1 Z~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Mortar de impermeabilizare si reparatie pentru statii de tratare a apei

Cu rezistenta crscuta la sulfati
Pentru decantoare si canale deschise1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX UNIMORTAR 1 Z este un mortar de impermeabilizare si reparatii pe baza de ciment, gata preparat, fiind rezistent la apa si umezeala si avand o rezistenta crescuta la sulfati.

2. DOMENII DE APLICARE - VANDEX UNIMORTAR 1 Z este utilizat pentru impermeabilizarea si tencuirea rezervoarelor si canalelor deschise ale statiilor de epurare atat pe suprafete orizontale si verticale, din beton sau zidarie, supuse apei si umiditatii si in acelasi timp posibilelor uzuri mecanice.

3. PROPRIETATI - VANDEX UNI MORTAR 1 Z se va aplica in straturi de 6 pana la 12 mm grosime, intrun singur ciclu de lucru, datorita granulometriei sale. Acest material este foarte rezistent la abraziune si salinitate fiind astfel capabil sa suporte uzuri mecanice ridicate.
Datorita compozitiei sale pe baza de ciment, cuart cu distributie granulara controlata si ingrediente chimice anorganice speciale, VANDEX UNI MORTAR 1 Z este impermeabil (testat la peste 7.0 bari si la o grosime a stratului de 10 mm). Este un material durabil si rezistent la inghet dupa punerea in opera, ramanand in acelasi timp permeabil la vaporii de apa. VANDEX UNI MORTAR 1 Z este rezistent la ape uzate menajere.

4. PREGATIREA SUPRAFETEI - Suportul trebuie sa fie curat, solid, fara cavitati si fisuri mari, cu sistemul capilar deschis. Bitumul, uleiurile, gasimile sau resturile de vopsea trebuie indepartate prin metode corespunzatoare. Tori contaminantii, laptele de ciment precum si betonul deteriorat, etc., trebuie indepartate prin buciardare sau sablare. Inainte de aplicare suportul trebuie bine umezit si usor umed.

5. AMESTECAREA - In functie de tipul aplicarii, se toarna pulberea de VANDEX UNIMORTAR 1 Z intr-un recipient curat si se adauga 3-4 litri de apa curate amestecand continuu minimum 3 minute cu un mixer mecanic.

6. APLICAREA - Pe suprafete orizontale se toarna VANDEX UNIMORTAR 1 Z intr-un singur ciclu de lucru, apoi se compacteaza si se striaza. Dupa intarirea initiala poate fi usor finisat prin driscuire sau cu o bidinea pentru a-I creste aderenta.
Pe suprafete verticale VANDEX UNI MORTAR 1 Z se aplica la fel ca o tencuiala normala. Poate fi deasemena aplicat cu o pompa de mortar corespunzatoare. Nu se aplica la temperaturi sub +5C sau pe suprafete inghetate si se va asigura protectia impotriva conditiilor meteo extreme pe durata intaririi.

7. CONSUM - Realizarea unui strat de 1 mm grosime necesita 2 kg de VANDEX UNI MORTAR 1 Z. O grosime a stratului de 6-12 mm corespunde unui consum de 12-24 kg/m2

8. MOD DE AMBALARE - Saci de 25 kg dublati la interior cu folie de polietilena.

9. DEPOZITARE - Daca se depoziteaza intr-un spatiu uscat, in ambalajul original, nedesfacut si nedeteriorat, garantia produsului este de 12 luni.

10. DATE TEHNICE
Aspect Pulbere
Culoare Gri
Densitate bruta 1,6 kg/l
Timp de intarire Aprox. 5-6 ore
Rezistenta la compresiune (10° C) 45 N/mm2, dupa 28 zile, la 20°C si 65% umiditate relativa
Rezitenta la incovoiere (10° C) 7 N/mm2, dupa 28 zile, la 20°C si 65% umiditate relativa
Modul de elasticitate 2,45 x104 N/mm2 la 28 zile, 23°C, 50% umiditatea relativa
Toate datele reprezinta valori medii obtinute n urma mai multor teste, n conditii de laborator. n practica curenta, variatiile de temperatura, umiditatea si porozitatea suportului pot afecta aceste valori.


11. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX UNIMORTAR 1 Z contine ciment. Irita pielea. Exista riscul de afectare a pielii si ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului Evitati contactul cu pielea si ochii, spalati imediat cu multa apa si apelati la sfatul medicului. Purtati manusi corespunzatoare si protectie pentru ochi/fata. Pentru informatii suplimentare consultati fisa de siguranta a materialului.firma vanzare vandex, firme vanzari vandex, pret vandex, preturi vandex, material vandex, materiale vandex, izolatii vandex, izolatie vandex, ciment osmotic vandex, cimenturi osmotice vandex
eXTReMe Tracker