Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX UNIMORTAR 2~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Mortar de impermeabilizare si reparatie cu intarire rapida

Impermeabilizare si finisare cu un singur produs
Pentru suprafete orizontale
Rezistent la abraziune si sare1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX UNIMORTAR 2 este un mortar de impermeabilizare si reparatii pe baza de ciment, gata preparat, cu proprietati hidrofobe, rezistent la apa si umiditate, pentru suprafete orizontale.

2. DOMENII DE APLICARE - VANDEX UNIMORTAR 2 este utilizat pentru repararea sau ca strat final pentru drumuri betonate, parcari supraetajate, rampe si alte suprafete din beton orizontale supuse la umiditate si la solicitari de abraziune ridicate. Este utilizat deasemenea pentru matarea rosturilor radier-perete.

3. PROPRIETATI - VANDEX UNIMORTAR 2 se aplica in straturi de 8 pana la 10 mm grosime, intr-un singur ciclu de lucru datorita granulometriei sale. Acest material este rezistent la abraziune la sarea pentru dezghet si astfel capabil sa preia incarcari mecanice ridicate. Datorita compozitiei sale pe baza de ciment, nisip de cuart cu distributie granulara controlata si ingrediente chimice anorganice speciale, VANDEX UNI MORTAR 2 este impermeabil (testat la peste 7.0 bari si la o grosime a stratului de 10 mm). Este un material durabil si rezistent la inghet dupa punerea in opera ramanand in acelasi timp permeabil la vaporii de apa.

4. PREGATIREA SUPRAFETEI - Suportul trebuie sa fie curat, solid, cu capilarele deschise, fara cavitati si fisuri mari. Bitumul, uleiurile, gasimile sau resturile de vopsea trebuie indepartate prin metode corespunzatoare. Murdaria, particulele neaderente, compusii de decofrare, laptele de ciment, etc., trebuie indepartate prin buciardare sau sablare. Inainte de aplicare suportul trebuie bine umezit fara insa a fi ud.

5. AMESTECAREA - Se toarna pulberea de VANDEX UNI MORTAR 1 intr-un recipient curat si se adauga 3- 3,75 litri de apa curata amestecand continuu minimum 3 minute cu un mixer mecanic.

6. APLICAREA - Se toarna VANDEX UNIMORTAR 2 pe suprafetele orizontale (max. 10 mm per strat), apoi se compacteaza si se striaza. Operatiunea trebuie efectuata rapid deoarece VANDEX UNIMORATR 2 se intareste rapid. Nu se aplica la temperaturi sub +5C sau pe suprafete inghetate si se va asigura protectia impotriva conditiilor meteo extreme pe durata intaririi.

7. CONSUM - Realizarea unui strat de 1 mm grosime necesita 2 kg de VANDEX UNIMORTAR 2. O grosime a stratului de 8-10 mm corespunde unui consum de 16-20 kg/m2.

8. MOD DE AMBALARE - Saci de 25 kg dublati la interior cu folie de polietilena.

9. DEPOZITARE - Daca se depoziteaza intr-un spatiu uscat, in ambalajul original, nedesfacut si nedeteriorat, garantia produsului este de 12 luni.

10. DATE TEHNICE
Aspect Pulbere
Culoare Gri
Densitate bruta 1,8 kg/l
Timp de intarire Aprox. 1-2 ore
Rezistenta la compresiune (10° C) 45 N/mm2, dupa 28 zile, la 20°C si 65% umiditate relativa
Rezitenta la incovoiere (10° C) 7 N/mm2, dupa 28 zile, la 20°C si 65% umiditate relativa
Modul de elasticitate 4x104 N/mm2 la 28 zile, 23°C, 50% umiditatea relativa
Toate datele reprezinta valori medii obtinute n urma mai multor teste, n conditii de laborator. n practica curenta, variatiile de temperatura, umiditatea si porozitatea suportului pot afecta aceste valori.


11. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX UNI MORTAR 2 contine ciment. Irita pielea. Exista riscul de afectare a pielii si ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului Evitati contactul cu pielea si ochii, spalati imediat cu multa apa si apelati la sfatul medicului. Purtati manusi corespunzatoare si protectie pentru ochi/fata. Pentru informatii suplimentare consultati fisa de siguranta a materialului.firma vanzare vandex, firme vanzari vandex, pret vandex, preturi vandex, material vandex, materiale vandex, izolatii vandex, izolatie vandex, ciment osmotic vandex, cimenturi osmotice vandex
eXTReMe Tracker