Tel: 0741.100.750        E-mail: pop_ali_construct@yahoo.com~FISA TEHNICA VANDEX CEMLINE MORTAR~

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUS

Pelicula interioara pentru rezervoare de apa potabila

Mortar de reparatie
Fara compusi organici
Pentru nivelarea suprafetelor neregulate
Aplicabil prin torcretare
Substrat pentru VANDEX CEMLINE TOP GREY, VANDEX CEMLINE TOP WHITE1. DESCRIEREA PRODUSULUI VANDEX CEMLINE MORTAR este un mortar de reparatie pe baza de ciment, gata preparat, fara efluorescente.

2. DOMENII DE APLICARE - VANDEX CEMLINE MORTAR este utilizat pentru repararea si tencuirea suprafetelor din beton, orizontale sau verticale, ce sunt supuse la presiuni ridicate de apa si/sau incarcari mecanice ridicate simultane (cum ar fi de exemplu turbulenta apei). Se utilizeaza in principal in rezervoare purtatoare de apa, potabila sau de uz industrial. VANDEX CEMLINE MORTAR este recomandat ca strat primar pentru VANDEX CEMLINE TOP GREY/TOP WHITE.

3. PROPRIETATI - VANDEX CEMLINE MORTAR se aplica in straturi de 6-12 mm intr-un singur ciclu de lucru.
Materialul are o buna rezistenta la abraziune si poate fi supus unor incarcari mecanice ridicate. Datorita compozitei sale de ciment, cuart cu distributie granulometrica controlata si aditivi anorganici, VANDEX CEMLINE MORTAR este rezistent la inghet si la temperatura dupa intarire, fiind in acelasi timp permeabil la vaporii de apa.

4. PREGATIREA SUPRAFETEI - Suportul trebuie sa fie solid, relativ neted, sa aiba o porozitate fina la suprafata, fara segregari, fisuri deschise si bavuri. Bitumul, uleiurile, gasimile sau resturile de vopsea trebuie indepartate prin metode corespunzatoare. Murdaria, particulele neaderente, compusii de decofrare, laptele de ciment, etc., trebuie indepartate prin buciardare sau sablare. Umeziti bine suportul pana cand se ajunge la saturarea capilara. Inainte de aplicare suportul trebuie bine umezit fara insa a fi ud. Sub nici o forma suprafata nu trebuie sa prezinte filme de apa sau bule.

5. AMESTECAREA - Se amesteca 25 kg de VANDEX CEMLINE MORTAR cu 3-4 litri de apa, in functie de modul de aplicare, intr-un recipient curat, amestecand continuu minimum 3 minute cu un mixer mecanic de turatie joasa.

6. APLICAREA - Se toarna VANDEX CEMLINE MORTAR pe suprafata orizontala, apoi se compacteaza si se striaza, intr-un singur ciclu de lucru. Dupa intarirea initiala poate fi usor fasonat prin driscuire sau prin pensulare, pentru a-i spori aderenta. Pe suprafetele verticale VANDEX CEMLINE MORTAR se aplica ca o tencuiala normala. Aplicarea este deasemenea posibila cu o pompa de mortar fin. Aplicarea nu trebuie efectuata la temperaturi sub +5°C sau pe suprafete inghetate. Protejati materialul de conditiile meteo extreme pe durata intaririi.

7. CONSUM - Sunt necesare 2 kg/m2 de VANDEX CEMLINE MORTAR pentru realizarea unui strat de 1 mm grosime. O grosime a stratului de 6-12 mm corespunde unui consum de 12- 24 kg de mortar uscat.

8. MOD DE AMBALARE - Saci de 25 kg dublati la interior cu folie de polietilena.

9. DEPOZITARE - Daca se depoziteaza intr-un spatiu uscat, in ambalajul original, nedesfacut si nedeteriorat, garantia produsului este de 12 luni.

10. DATE TEHNICE
Aspect Pulbere
Culoare Gri sau alb
Densitate bruta 1,4 kg/l
Timp de intarire Aprox. 1-3 ore
Rezistenta la compresiune (10° C) 60-80 N/mm2, dupa 28 zile, in apa
Rezitenta la incovoiere (10° C) 10-12 N/mm2, dupa 28 zile, in apa
Modul de elasticitate 31.800 N/mm2 la 28 zile, 23°C, 50%
umiditatea relativa
Toate datele reprezintă valori medii obţinute în urma mai multor teste, în condiţii de laborator. În practica curentă, variaţiile de temperatură, umiditatea si porozitatea suportului pot afecta aceste valori.


11. SANATATE SI SECURITATE - VANDEX CEMLINE MORTAR contine ciment. Irita pielea si ochii. Riscul de afectare al ochilor este ridicat. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inspirati pulberea. In cazul contactului cu pielea si ochii, spalati imediat cu multa apa si apelati la sfatul medicului. Purtati manusi corespunzatoare si protectie pentru ochi/fata. Pentru informatii suplimentare consultati fisa de siguranta a materialului.firma vanzare vandex, firme vanzari vandex, pret vandex, preturi vandex, material vandex, materiale vandex, izolatii vandex, izolatie vandex, ciment osmotic vandex, cimenturi osmotice vandex
eXTReMe Tracker